Nylén Bygg

Familjeföretaget Nylén Byggnads AB startades av vår VD och arbetsledare Henrik Nylén år 1999. Med åren har företaget vuxit och vi har skaffat oss både erfarenhet och ett brett kontaktnät. Vår långa erfarenhet och kunskap av att bygga och renovera har gett oss ett helhetsperspektiv och en unik kompetens.

För oss är kvalitet och säkerhet något vi värderar högt, både för kundens och vår egen skull. Under åren har vi skaffat oss ett väl inarbetat och tryggt samarbete med pålitliga underentreprenörer.

Nylén Byggnads AB som är beläget i Stockholm tar uppdrag i hela länet inom bland annat ombyggnationer, nyproduktion, totalentreprenad, markarbeten och försäkringsskador. När vi tar ett uppdrag som totalentreprenör tar vi fullt ansvar från planering till genomförande. På så sätt kan vi korta ner totaltiden och minimera störningar i verksamheten.

Badrumsrenovering, kontorsanpassning och hotellrum är bara några exempel på sådant vi utför. Vi arbetar även med gröna tak som bidrar till en bättre miljö på flera sätt vilket vi tycker är en viktig del i vårt arbete.

Nylén Byggnads AB är medlem i Stockholms Byggmästareförening och även behöriga enligt BKR:s branschregler

Privatpersoner kan även anlita oss för ROT-arbeten.

Byggorganisationer

Nylén Byggnads AB är medlem i Stockholms Byggmästareförening, samt behörig enligt BKR