Nylén Bygg

Familjeföretaget Nylén Byggnads AB startades av vår VD och arbetsledare Henrik Nylén år 1999. Med åren har företaget vuxit till ett tiotal egna medarbetare, och vi har skaffat oss både erfarenhet och ett brett kontaktnät längs vägen. Vår långa erfarenhet och kunskap av att bygga och renovera har gett oss ett helhetsperspektiv och en unik kompetens som vi är mäkta stolta över.

Tillsammans med en personlig service och god kommunikation, så är kvalitet och säkerhet det vi värderar allra högst, både för kundens och vår egen skull. Under åren har vi skaffat oss ett väl inarbetat och tryggt samarbete med pålitliga underentreprenörer, vilket gör att vi vet att vi alltid kan leverera det allra bästa till dig som kund.

När vi tar på oss ett uppdrag som totalentreprenör så tar vi fullt ansvar från planering till genomförande. Allt för att göra det så enkelt för våra kunder som möjligt. På så sätt kan vi även korta ner totaltiden och minimera störningar i verksamheten.

Nylén Byggnads AB är beläget i Stockholm, och tar uppdrag i hela länet inom ombyggnationer, nyproduktion, totalentreprenad, markarbeten och försäkringsskador, med mera. Exempel på sådant vi utför är badrumsrenoveringar, kontorsanpassningar och hotellrum, men vi jobbar också med gröna tak som en viktig del i vårt arbete för en bättre miljö.

Nylén Byggnads AB är medlem i Stockholms Byggmästareförening och även behöriga enligt BKR:s branschregler.

Privatpersoner kan även anlita oss för ROT-arbeten.

Byggorganisationer

Nylén Byggnads AB är medlem i Stockholms Byggmästareförening, samt behörig enligt BKR